top of page

Kontant

De fleste af os forbinder en salgsautomat med kontanter, og der er da også noget nostalgisk i at kaste en 20'er i en automat, for så at få en iskold sodavand.
Men når nu vi skal være helt ærlige, så er vi mere og mere på vej henimod et kontant løst samfund. Ikke desto mindre, er der stadig stor efterspørgsel på kontant betalingsløsninger til vores salgsautomater.
Hos Københavns Automat Salg tilbyder vi derfor en række forskellige betalingsløsninger, og herunder kontant betaling.
 
CashFlow møntmekanismer fra CPI er programmerbare, fuldelektroniske møntindkast til en lang række automater. Møntmaskinerne kan tilsluttes display til f.eks. visning af indkastet beløb. 
 
CPI’s SODECO seddellæsere er kendetegnet ved høj sikkerhed og pålidelighed. De anvender et unikt seddellæseprincip, og læserne er selv-kalibrerende for optimering af acceptants og sikkerhed mod kopier. Nye seddeltyper downloades via en tilkoblet PC, eller for nogle typers vedkommende, som fjern-programmering via netværk/modem. Forsyningsspændingen er 24 V DC. Kommunikation med automaten foregår serielt.
 
Du kan læse flere informationer og specifikationer via linket her
Kilde: www.unipaysytems.dk
Kontant betalingssystem

GryphonTM

Den europæiske industristandard. Højt præstationsniveau i accept og sikkerhed kombineret med monitoring af cash flow, med op til 6 returrør.

bottom of page