top of page

Nye og brugte automater i topklasse

Højkvalitets vending automater

En sodavands, fødevare, kaffe eller snack- og slikautomat er løsningen til eksempelvis virksomheden, kontoret, Kantinen, sportshallen eller skolen, der ønsker at tilbyde deres kunder, elever eller medarbejdere et udvalg af snack og slikprodukter som barer, chips, tyggegummi mm. I Fødevare automaterne kan man med fordel tilbyde medarbejdere et udvalg af sunde alternativer i form af salater, sandwich og frugt. Vi tilbyder drikkevare automater i form af kaffeautomater og sodavandsautomater til kolde drikke. 
 
Automaterne er nemme at håndtere og vedligeholde, og der er typisk ingen ekstra omkostninger forbundet med drift og vedligeholdelse. De fleste automater har en simpel betalingsløsning, så brugerne ikke behøver at have kontanter på sig.
Hos Københavns Automat Salg tilbyder vi flere forskellige betalingssystemer, som nemt kan tilsluttes din salgsautomat. Du kan læse mere om vore betalingssystemer her.

 
Automaterne kan enten placeres i et fast udstillingsområde eller lejes ud til forskellige arrangementer. Dette giver virksomheden eller skolen mulighed for at tilpasse størrelsen og placeringen af automaten efter behov.

Vi har automater i top kvalitet

Barista kaffe

Kaffe automater

mønter

Betalings 
automater

Bagel Sandwich

Fødevare automater

Craft Beer

Flaske automater

Brasilianske nødder

Snack automater

Vending maskine 2.jpg

Gratis automater

bottom of page