top of page

Brugte snackautomater solgt til Norge

Opdateret: 12. feb. 2023
Når man som førende forhandler af automater i Danmark, bliver kontaktet af forhandlere i udlandet, så har man fat i noget af det rigtige.


Salgsautomater til salg

var udgangspunktet.

Jeg har som altid flere automater til salg på dba, via min profil. Men de seneste 6 måneder havde jeg fået hjælp til at oprette en hjemmeside, optimere ved hjælp af SEO og selv fået undervisning i hvordan jeg håndterede mine salgsannoncer.

Jeg har solgt maskiner i mange år, men de sidste 12 år har jeg haft min virksomhed med slikautomater, sodavandsautomater, drikkevareautomater af flere forskellige mærker.


Mine vending automater er som udgangspunkt brugte, og når jeg har repareret dem, sælges de videre, og fungerer som næsten nye.

Min mest populære vare er slik automater, eller snackautomater i daglig tale. Førhen var det udelukkende slik man kunne få i automaterne, men nu er udvalget større, og der er flere valgmuligheder i form er sunde og mindre sunde snacks.


I min hverdag er jeg som selvstændig i mit anpartsselskab, travlt beskæftiget. Jeg klarer det meste selv, både reparationer, afhentning og udbringning af snackautomater og sodavandsautomater, som er mine mest efterspurgte produkter.

Det skulle vise sig at med en populær hjemmeside, topplaceringer på google, og min aktive tilstedeværelse på sociale medier, havde spredt sig til udlandet.


Jeg blev kontaktet af en automatmand i Norge, som havde flere automater rundt omkring i Oslo. Han stod netop og manglede snackautomater af de mærker jeg havde på lager, og han havde fundet mig på google.

Han fik et tilbud, og vi indgik en aftale om køb, og jeg fik automaterne forsvarligt pakket, og sendt afsted til deres nye ejer.


Efter modtagelse af snackautomaterne fik jeg en besked fra ham, og han er klar til at handle med min virksomhed igen en anden gang.


Et par dage senere bliver jeg kontaktet af en automatmand fra Tyskland.......Vi arbejder på at få lukket en aftale.


Det føles ret godt at gå fra almindelig dansk automatmand, til at blive kendt i Europa. Jeg er spændt på hvor min næste kunde kommer fra.


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page