top of page

Sådan kom mit website på side 1.


Marketingsbureauer har det med at love guld og grønne skove, og det er en ren jungle at finde rundt på markedet.

Koden for hvordan man lykkedes, og hvad der skal til for at blive bemærket på nettet, er næsten umulig at knække som selvstændig erhvervsdrivende.


Jeg startede, som som mange andre med at indhente tilbud fra de forskellige bureauer, og priserne var meget forskellige. Det var svært at gennemskue hvad tilbuddene rent faktisk indeholdt, og hvilken værdi det ville have for min virksomhed.

Sælgerne er smarte, og de bruger en masse ord og fraser, som almindelige mennesker ikke har en jordisk chance for at forstå og forholde sig til.


Men endelig var der i den store jungle, en virksomhed som rent faktisk talte almindeligt sprog. De forklarede tingene så jeg rent faktisk forstod dem, og inden for kort tid kom resultaterne.


Marketings bureauet hjalp mig hele vejen til tops. De klarede hele processen, byggede hjemmesiden fra bunden, og indenfor 6 måneder med SEO arbejde, lå min virksomhed på side 1 på google, med flere af mine undersider.Mødet med bureauet


Det første indtryk er som bekendt ofte det vigtigste. Og jeg møder 2 personer, helt almindelige mennesker. De er fuldstændig ærlige, og taler ikke salgstaler, som jeg oplevede fra nogle af de andre bureauer.Min klare anbefaling


Jeg må ærligt erkende at det arbejde mit marketingsbureau har leveret, er langt mere end det jeg har betalt for. De har fået min virksomhed til at ekspandere, blive bemærket på sociale medier, og rangere på google.

Mit arbejde med bureauet fortsætter, og jeg kan mærke på mine konkurrenter at de ser mig som en seriøs spiller på markedet.15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page