top of page

Hvem er vi?

Vores automater har en nem og bekvem betjening og kan placeres overalt – netop der, hvor behovet er størst. Det sparer tid for jeres medarbejdere, kunder og gæster – og i sidste ende sparer det jer penge.
 
Alle vores automater er kan tilsluttes et betalingssystem til at kunne modtage betalinger via Dankort, MobilePay eller kontanter. Automaterne er udstyret med en almindelig stikkontakt, så de kan tilsluttes enhver form for elnet. Højden på de forskellige modeller kan varieres, så de passer perfekt ind i ethvert miljø.
 
Vi anvender kun førsteklasses materialer og komponenter i vores produkter, så I kan være sikre på højeste kvalitet.

Billede af Fabio Mascio
Barista serverer kaffe

Vores mission

Hos os kan du finde løsninger til enhver lejlighed. Uanset om dine kunder griber noget på stationens perron, eller dine medarbejdere holder en pause på arbejdet, så vi har en løsning, der passer til dine behov.
Med vores udvalg af automater kan du finde det perfekte match til din virksomhed.

Fritstående automater er et af de mest populære valg, når det kommer til forfriskninger på arbejdspladser. Med automaterne fra Københavns Automat Salg, kan I uden besvær tilbyde kaffe, drikkevarer, snacks eller fødevarer på alle tidspunkter af døgnet.
Automaterne er en effektiv måde at sikre, at medarbejderne altid har adgang til forfriskninger, og at I ikke behøver bekymre jer om at skulle fylde dem op jævnligt.
Samtidig er fritstående automater også en god investering, da de ofte tjener sig selv ind på relativ kort tid.
Automaterne kan derfor være med til at øge produktiviteten på arbejdspladser og sikre en bedre arbejdskultur. 
bottom of page