top of page

Brugte snackautomater får nyt liv

Opdateret: 12. feb. 2023

Hvis du nogensinde har været på et hospital, har du muligvis set de klassiske snackautomater spredt rundt om hospitalet. Snackautomaterne har været en del af hospitalets kulisse i mange år, men nu er tiden kommet til, at de skal sættes på pension, eller skal de?


I stedet for at de gamle automater ender deres tjeneste på en losseplads, til skade for miljøet, har vi indgået en aftale om at hente dem, give dem nyt liv, for at kunne sælge dem videre.

De gamle snackautomater trænger til en kærlig hånd, og en god omgang service. Det er maskiner af høj kvalitet som har stået fremme med forskellige varer til salg, og dermed har de sørget for at betjene både personale og patienter døgnet rundt, udenfor den lokale kantines åbningstider.

Ved købet af snack og slikautomater fra hospitalerne melder vi os på banen i snakken om bæredygtighed. For hvorfor købe nyt, når man kan leje, eller få en skarp pris på en brugt automat.


Den kritiske læser vil sikkert spørge sig selv om det overhovedet er muligt at reparere brugte snackautomater?

Svaret er klart ja, for vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi har derfor et stærkt hold af professionelle teknikere klar til at udføre arbejdet.

Den brugte automat bliver tjekket grundigt igennem, og får udskiftet de reservedele som den har behov for, for at kunne komme tilbage på markedet.


Kan man få reservedele til brugte snackautomater?

Ja, det er muligt at finde reservedele til brugte snackautomater. Det kan være nødvendigt at kigge online efter specifikke producenter og distributører, da disse dele ikke altid er lette at finde i lokale butikker. Manglende reservedele kan også normalt købes direkte hos producenterne. Det anbefales at købe originale reservedele, da andre komponenter ikke altid passer til det brugte snackautomat.

Mange automat reparatører tager store beløb for at servicere og klargøre en automat, og man skal derfor holde et skarpt øje med markedet.

Snack automater er ikke på samme måde underlagt en aftale imellem de konkurrerende parter. Dvs man kan opleve stor konkurrence, hvilket i sidste ende kommer forbrugeren til gode. Ved at undersøge markedet, får man de bedste priser, og det er i en tid hvor vi tænker mere og mere økonomisk, helt klart værd at tage med.


Er der nogle specifikke krav til installation af brugte snackautomater?

Ja, der er bestemte krav til installationen af brugte snackautomater. Først og fremmest skal man sikre, at apparatet har den korrekte strømforsyning og forbindelse. Det skal også have et effektivt afkølingssystem og en stærk struktur til at holde maskinen på plads. Brugte snackautomater skal også installeres i et miljø, der ikke er for støjende eller fugtigt, og afstanden mellem apparatet og andre maskiner skal være rigelig. Desuden skal der være et elektrisk aftageligt tag for nem adgang til det indre af maskinen.


Hvem kan installere en brugt snackautomat?

En brugt snackautomat skal installeres af en professionel tekniker med viden og erfaring inden for installation af disse maskiner. En autoriseret elektriker kan også hjælpe med at installere maskinen.


Er der forskel på de forskellige typer brugte snackautomater?

Ja, der er forskel på de forskellige typer af brugte snackautomater. Nogle er designet til at rumme en bred vifte af snacks, mens andre er begrænset til at kun holde mindre snacks typer. Nogle er også udstyret med moderne funktioner såsom kreditkortlæsere og touchskærme. Desuden er der også forskel på prisen afhængigt af alder, type, stand og funktioner. Det er derfor en god ide at researche forskellige typer af brugte snackautomater for at finde den bedste løsning til dine behov.

Indenfor Snack automater er nogle af de mest populære mærker:

- Necta Samba

- Necta Melodia

- Vendo 480/7

Alle mærkerne har forskellige features at byde på, og i sidste ende er det altafgørende designet, eller udseendet af snackautomaten.

Mange ser deres snackautomat som et møbel, og det skal helst passe ind i det område hvor automaten skal sættes op.


Hvor kan man købe brugte snackautomater?

Der er mange forskellige steder, hvor man kan købe brugte snackautomater. Du kan f.eks. tjekke lokale loppemarkeder, antikvitetsforretninger og brugte varehuse for at se, om de har nogle brugte snackautomater til salg. Du kan også søge på internettet, efter sider som specialiserer sig i salg af brugte snackmaskiner.

På DBA har vi nordens største udvalg og de bedste tilbud på nye og brugte automater. Og med mere end 12 års erfaring fra branchen, tilbyder vi markedets bedste automatservice til den skarpeste pris.

Den nye aftale med hospitalerne gør, at du snart vil kunne finde flere automater til salg på vores dba annoncer. Vi sørger for løbende at opdatere, så snart en automat har fået nyt liv, og bliver klarmeldt fra vores værksted, sætter vi den til salg.


55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page